Ajankohtaista

Kansainvälinen kokonaistoimittaja nousussa Tanskassa ennätysvuoden 2021 jälkeen

Rokotusteltat ja rakennustyömaiden valtavat kattoteltat tekivät Hallgruppenille vuodesta 2021 ennätysvuoden Tanskassa. Telttojen, hallien, toimisto- ja tuotantotilojen nopean ja tehokkaan rakentamisen varmistava Hallgruppen keskittyy nyt Tanskan markkinoille, joiden kasvua aiotaan vauhdittaa.

Hallgruppen, josta on muutamassa vuodessa tullut kansainvälinen toimija yli 568 miljoonan Tanskan kruunun liikevaihdolla ja jolla on projekteja 45 maassa, haluaa nyt näyttää tanskalaisille, että telttahallit ja työteltat ovat tulevaisuutta.

Vuosi 2021 oli ennätysvuosi norjalaisomisteisen Hallgruppenin nopeasti kasvavalle Tanskan liiketoiminnalle, ja toimittaja on kokenut viime vuosina telttahallien kysynnän kasvavan. Tanskan markkinat ovat muuttumassa tulevina vuosina, kertoo Tanskan Hallgruppenin johtaja Kim Jansdorf.

”Tanskan markkinat ovat perinteisiin sidotut, eivätkä telttahallit ole vielä kovin tunnustettuja. Harvat ovat etsineet nopeita ja hyviä ratkaisuja. Mutta nyt näemme sekä muutoksen markkinoilla että sen, kuinka yhä useammat huomaavat näiden edut. Meillä on siksi myös selkeä tavoite nopeuttaa liiketoimintaa Tanskassa”, Kim Jansdorf sanoo. Hän jatkaa:

”Hallgruppenilla on ainutlaatuisia tuotteita, nopea toimitus ja suurikokoinen varasto, johon kilpailijat eivät pysty vastaamaan, ja yhä useammat ovat alkaneet huomaamaan tämän Tanskan markkinoilla. Olemme jännittävässä vaiheessa, ja meillä on kunnianhimoa kasvaa voimakkaasti tulevien vuosien aikana.”

Rokotusteltoista padelhalleihin

Kuluneen vuoden aikana Hallgruppen on sekä toimittanut eristettyjä rokotustelttoja julkiseen käyttöön koronaepidemian yhteydessä että toimittanut Tanskan ensimmäisen padelhallin. Kokonaistoimittajan projektit vaihtelevat laajasti, ja Tanskan markkinoiden kasvunäkymän johdosta Hallgruppen etsii nyt uusia työntekijöitä.

”Vuonna 2022 on tulossa monia uusia jännittäviä projekteja, ja tarvitsemme uusia ammattitaitoisia työntekijöitä useimmille alueille. Joten nyt on aika liittyä mukaan jokaiselle, joka haluaa olla mukana rakentamassa jotain uutta Tanskan markkinoille”, Kim Jansdorf toteaa.