Ajankohtaista

Uusi Bilco-rakennus nousee ennätys vauhdissa

Kaksi vuotta sen jälkeen, kun Bråtens Bilco paloi Hokksundissa, aikoo Hallgruppen rakentaa samalle paikalle neljässä kuukaudessa uuden kaksikerroksisen rakennuksen.

Hokksundissa sijaitsevan Bråtens Bilcon täydellisen palon jälkeen kesti kaksi vuotta, kunnes yritys pystyi aloittamaan jälleenrakennuksen.
Hallgruppen aikoo rakentaa neljässä kuukaudessa noin 300 neliömetrin kokoisen kaksikerroksisen rakennuksen.

Suunnitteluprosessissa kesti, sillä tartuimme mahdollisuuteen laajentaa rakennusta pesulalla ja huoltoasemalla.
Hallgruppen on auttanut meitä matkan varrella antamalla neuvoa, panosta ja ohjausta, mikä on todella helpottanut työtämme!
Nyt kun projekti luistaa ja asiat sujuvat, niin kuin pitää, uskomme saavamme rakennuksen valmiiksi syyskuussa, toteaa pääjohtaja Bjørn Bråten Bråtens Bilcosta.

Tehokas rakennusprosessi

Uusi teräsrakennus rakennetaan olemassa olevan korjaamon viereen, ja sinne tulee mahtumaan molemmat toimistot sekä uusi toimipiste korjaamon asiakkaiden vierailua varten.
Korjaamon julkisivu korvataan uudella, jotta olemassa oleva ja uusi rakennus sointuvat yhdeksi kokonaisuudeksi. Näiden kahden rakennuksen välille rakennetaan jopa uusi ovi.

– Olemme tyytyväisiä, että voimme neuvoa Bråtens Bilcoa projektin aikana ja tarjota kustannussäästävää ja nopeaa rakentamista.
Aloitimme työt kesäkuussa ja kahden päivän jälkeen seinät olivat pystyssä ja rakennus tiivistetty.
Nyt on vain vajaa kuukausi aikaa, ennen kuin kaikki on valmiina muuttoa varten, sanoo Hallgruppenin projektipäällikkö Anders Karlstad.