Tälthallar för olika typer av projekt

Hos oss på Hallgruppen får du ytterligare flexibilitet genom att du kan köpa eller hyra en tälthall till bra pris. Du kan dessutom välja en isolerad eller oisolerad tälthall – utformade för krävande klimat och miljöer som anpassas till kraven i varje leverans så som extrem värme, kyla, snöfall eller vind.

Tälthallar ger ett flexibelt och effektivt väderskydd

En tälthall ger ett snabbt och effektivt skydd mot väder och vind – såväl när det blåser som när det snöar och regnar. Väljer du dessutom en isolerad tälthall håller sig temperaturen inne i tälthallen behaglig året om och du kan reglera temperaturen enligt önskemål. Ytterligare en fördel med tälthallar är att de snabbt går att montera och demontera.

Köp eller hyr en isolerad tälthall till bra pris

En tälthall från oss på Hallgruppen är flexibel och kan levereras i både standard- och specialstorlekar. Vi ser till att du får en rymlig och funktionell tälthall utifrån dina behov. Gemensamt för alla våra hallar är en väl tilltagen takhöjd vilket ger en ljus, effektiv och hälsosam miljö att arbeta i.

Du kan välja om du vill ha en isolerad tälthall, om den ska vara temporär eller permanent, och om du vill hyra eller köpa tälthallen – alltid till ett bra pris.

Vi har duktiga ingenjörer, arkitekter och rådgivare som bistår dig genom hela projektet. Kontakta oss via telefon eller offertförfrågan så berättar vi mer!

Valmöjligheter

Bredd Höjd Längd Storlek Lyftbart Flyttbart Färg Isolerad Duk Stålplåt Sandwichkasetter

Tillval

Avfuktning Belysning Ventilation Värme Golv Portar Dörrar Logotryck Slussar