Arbetstält från Hallgruppen som väderskydd och lagertält

Hallgruppens arbetstält är särskilt utformade för snabb och säker montering med alla de flexibla lösningar som en byggarbetsplats kräver. De arbetstält som finns att hyra och köpa hos oss lagerförs i olika storlekar, vilket gör det lätt att anpassa tältet efter de behov ni har på arbetsplatsen. Vi erbjuder allt från standard- till skräddarsydda tältlösningar. Hos oss på Hallgruppen kan du både köpa och hyra arbetstält.

Tälten har kraftiga aluminiumprofiler och tältduken är en flamskyddad PVC-duk som kan fås i många olika färger utöver lagerfört materiel. Dessutom är arbetstälten enkla att transportera och montera. De är lyft-och öppningsbara, kan byggas på ställning och flyttas med kran. Detta gör dem mycket lättplacerade, även i svåra miljöer.

Hyra eller köpa arbetstält av Hallgruppen

Våra arbetstält är perfekta för kortare uthyrning med snabb leverans. Vi har finansieringslösningar som gör det möjligt för dig att hyra ett tält under en kortare eller längre period.

Arbetstält för en effektiv arbetsplats

Det viktigaste med ett arbetstält är att det skyddar mot vädrets krafter. När regnet eller snön piskar mot tältets tak tackar man sig själv för att man investerade i ett tält till arbetsplatsen – inte bara för att man själv är torr, utan för att hela arbetsplatsen är det! På så sätt kan arbetet gå vidare i samma tempo som innan och ingen behöver plocka undan material eller säkra fuktkänsliga områden.

Kontakta oss idag, på telefon eller via offertförfrågan här på hemsidan för att höra om vårt utbud och för mer information!

Valmöjligheter

Bredd Höjd Längd Storlek Lyftbart Flyttbart Färg Isolerad Duk Stålplåt Sandwichkasetter

Tillval

Avfuktning Belysning Ventilation Värme Golv Portar Dörrar Logotryck Slussar