Muuntautuvat ja eristetyt hallit

Hallgruppen tarjoaa valikoiman muuntautuvia ja eristettyjä varastohalleja, joilla on useita etuja muihin eristettyihin rakennuksiin verrattuna. Eristetyt varastohallimme ovat kevyitä kuljettaa ja asentaa, ne ovat kierrätettäviä ja siksi hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat kantaa vastuuta ympäristöstäsi.   

Halli koostuu lämpösinkitystä teräsrakenteesta, joka päällystetään PVC-kankaalla. Jos telttahallia tarvitaan vain tilapäiseen projektiin, saattaa riittää, että sitä täydennetään yksinkertaisella sisäkankaalla eristämistä varten. Kiinnität sisäkankaan kattopalkkeihin, minkä ansiosta syntyy yksinkertainen eristävänä toimiva ilmatyyny. Mikäli tarvitset pysyvän ratkaisun, suosittelemme sen sijaan eristyskangasta. Eristyskangas koostuu kahdesta kangaskerroksesta, jotka ympäröivät eristysmateriaalia. Tämä kangas on saatavana kahdessa vahvuudessa, 45 mm (U-arvo 0,8) tai 90 mm (U-arvo 0,38). 

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat erittäin vahvaa vastustuskykyä kosteutta vastaan ja vähentävät kondenssia. Tarjoamme myös täydentäviä tarvikkeita ja järjestelmiä, jotka varmistavat, että tuotteesi säilytetään oikealla tavalla.

Vaihtoehdot

Leveys Korkeus Pituus Koko Nostettavissa Liikuteltavissa Väri Eristetty Päällyste Teräslevy Sandwich-paneelit

Lisävarusteet

Kosteudenpoisto Valaistus Ilmanvaihto Lämmitys Lattia Portit Ovet Logopainatus Lukot