Käyttäessäsi Halgruppenin urheiluhallia varmistat optimaalisen harjoitusympäristön vuodenajasta riippumatta. Hallirakennuksemme ovat valoisia ja tilavia sisätiloiltaan ja niiden akustiikka on hyvä. Urheilutilat suunnitellaan tarpeidesi mukaan erilaisin huonein, vaatekaapein, pukeutumistiloin, WC- ja suihkutiloin, keittiön ja ruokalutilan kera. Saat meiltä myös erilaisia lisävarusteita kuten huonekaluja, valaistuksen tai muun sisustuksen.

Tietenkin räätälöimme urheilurakennuksesi julkisivun valinnaisen värisenä ja ulkoseinän esim. Sandwich-elementein päällystettynä, huoltovapain ikkunoin, ovin ja tarpeen mukaisin portein.

Hallgruppen tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten uudisrakentamisen, remontoinnin ja projektinjohdon, ja me autamme myös rakennuslupien hakemisessa. Kaikilla rakennuksillamme on pitkä elinkaari, pienet ylläpitokustannukset ja ne ovat hyvin taloudellisia. Meillä on oma insinööriosasto sekä arkkitehti ja tarjoamme yleisurakointia, jolloin vastaamme koko projektinhallinnasta ja -koordinoinnista koko projektin ajan ja varmistamme, että sinun uusi konttorirakennuksesi täyttää kaikki määräykset ja rakennusstandardit .

Ota yhteyttä, niin käymme yhdessä läpi rakennusprojektisi !