Tietoa meistä

Pohjoismaiden suurin hallien, telttojen ja rakennusten toimittaja

Hallgruppen on yksi Pohjoismaiden suurimmista hallien ja telttojen toimittajista sekä rakennusprojektien pääurakoitsijoista. Hallgruppen perustettiin vuonna 2015, ja sen pääkonttori sijaitsee Oslon pohjoispuolella, Norjassa.
Lyhyessä ajassa olemme vakiinnuttaneet asemamme myös Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Suomessa, Iso-Britannia ja Latviassa, ja meillä on nyt 16 toimistoa ja yli 140 työntekijää. Toimitamme tuotteitamme noin 55 maahan kaikilla mantereilla.

Hallgruppen kehittää ja toimittaa sekä pysyviä että tilapäisiä telttoja, halleja ja rakennuksia. Tarjoamme joustavia ja innovatiivisia ratkaisuja julkisille ja yksityisille yrityksille sekä organisaatioille. Hallgruppen tarjoaa yrityksille joustavuutta, turvallisuutta ja oikeat tuotteet niin lyhytaikaisiin kuin pysyviin tarpeisiin. Hallien, telttojen ja rakennusten lisäksi Hallgruppen on moduulirakennusten, pressujen, huonekalujen ja lisävarusteiden toimittaja.

Lue lisää eri toimialoista verkkosivuiltamme.

Oman suunnitteluosastomme ansiosta meillä on kaikki tarvittavat taidot pystyäksemme kehittämään ja toimittamaan asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin räätälöityjä tuotteita, olipa kyseessä sitten vakioratkaisu tai asiakkaalle täysin räätälöity ratkaisu.

Mikään ei ole mahdotonta

Hallgruppen erottuu muista toimittajista.  Hallgruppenista löydät nimittäin erittäin energisiä, innovatiivisia ja asiantuntevia ihmisiä, jotka ovat erittäin sitoutuneita tuotteisiimme, alaan yleensä ja tietysti asiakkaisiimme. Me yksinkertaisesti rakastamme sitä, mitä teemme!

Hallgruppen näkee ratkaisuja siellä, missä muut näkevät ongelmia. Meidät tunnetaan innovatiivisena toimittajana, joka mukautuu nopeasti muutoksiin. Pystymme tekemään päätökset nopeasti, mikä tarkoittaa, että prosessit etenevät nopeasti ja sujuvasti. Lisäksi teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme, että meillä on hyvä varastokapasiteetti ja oikea määrä tavaraa varastossa.

KUNNIOITUS – YHTEENKUULUVUUS – REHELLISYYS

Hallguppenissa meillä on kolme arvoa, joita pyrimme aina vaalimaan. Nämä osoittavat, keitä haluamme olla ihmisinä sekä toimittajana.

KUNNIOITUS toisiamme, asiakkaita ja tuotteita kohtaan. Hyväksymme, että olemme kaikki erilaisia.

YHTEENKUULUVUUS ylä- ja alamäissä. Näemme ratkaisuja ongelmien sijaan ja pyrimme toimimaan aina huipputasoisesti.

REHELLISYYS – toisiamme ja asiakkaita kohtaan. Olemme toimittaja ja kumppani, johon voit luottaa.

Terveys, ympäristö ja turvallisuus

Meidän jokapäiväinen mantramme on se, että jokaisen kanssamme tai meille työskentelevän pitäisi voida mennä kotiin joka päivä ilman vammoja tai rasituksia.

Suhtaudumme terveyteen, ympäristöön ja turvallisuuteen selkeästi ja tinkimättömästi. Meidän on suunniteltava ja suoritettava työmme niin, ettei ihmisille, koneille tai ympäristölle aiheudu vahinkoa. Voimme saavuttaa tämän tavoitteen vain, jos jokainen, niin yksilöllisesti kuin yhdessä, on vastuussa HSE-työmme noudattamisesta kaikissa projekteissamme.