Räätälöimme rakennuksesi muunneltavissa olevilla lattiapinnoilla ja toiminnoilla, jotka voidaan mukauttaa niin nykyisiin kuin tuleviin tarpeisiin. Suunnittelemme rakennukseen tarvittavan kattokorkeuden, sisäseinät, portit, ovet ja ikkunat koneiden ja laitteiden koon ja vaatimusten pohjalta. Toimistotilojemme mukavuustaso on korkea, ja niissä on valoisa ja tilava sisäympäristö. Tiloihin suunnitellaan tarpeittesi mukaan erilaisia huoneita, kuten esimerkiksi keittiö, kokoustilat ja wc:t. 

Hallgruppen rakentaa kaikkea suurista ja monimutkaisista rakennuksista pienempiin hankkeisiin ja tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten uudisrakentamisen, korjausrakentamisen, suunnittelun ja apua rakennuslupahakemuksissa. Räätälöimme monitoimirakennuksesi luonnollisesti tarpeittesi mukaan. Julkisivun väri on valinnainen, ja seinäkatteiksi voit valita sandwich-elementtejä, huoltovapaita ikkunoita, ovia ja portteja sekä sisustuksen tarpeen mukaan.

Kaikilla rakennuksillamme on pitkä käyttöikä, alhaiset ylläpitokustannukset ja hyvä kokonaistaloudellisuus. Meillä on oma insinööriosasto ja arkkitehdit, ja tarjoamme kokonaistoimituksen, jolloin vastaamme suunnittelusta ja koordinoinnista koko projektin ajan ja varmistamme, että uusi konttorirakennuksesi täyttää kaikki säädökset ja rakennusstandardit.

Ota yhteyttä, niin käymme rakennushankkeesi yhdessä läpi!