Hallgruppenin mukautuvilla ja eristetyilla telttahalleilla on paljon etuja muihin eristettyihin rakennuksiin verrattuna. Eristetyt hallimme ovat helppoja kuljettaa ja koota, ne ovat uudelleenkäytettävissä ja siksi hyvä vaihtoehto yrityksille, joilla on korkeat vaatimukset ympäristöystävällisille tuotteille. 

Hallgruppenin sandwich-hallit koostuvat kuumasinkitystä teräsrakenteesta, joka on verhottu eristävillä sandwich-paneeleilla. Käytetty eristysmateriaali voi olla polyuretaania (PUR) tai mineraalivillaa, riippuen toiveistasi ja käytettävissä olevista rakennusmahdollisuuksista. Tarjoamme myös järjestelmiä ja lisävarusteita, jotka ovat välttämättömiä tuotteidesi oikean varastointiympäristön varmistamiseksi, kuten erityisiä kosteudenpoistojärjestelmiä kosteudelle herkkiä tavaroita varten.

Jos haluat eristetyn teltan, joka on mitoitettu suurille tuuli- ja lumikuormille, Hallgroupin teltta sandwich-paneeleilla ja suurilla alumiiniprofiileilla on hyvä vaihtoehto.
​ Sandwich-teltan seinät on verhottu 50 mm:n sandwich-elementeillä, joilla on korkea eristyskyky ja kaunis pintakäsittely.
 Telttoja käytetään usein pysyvinä materiaali- ja varastotelttoina, sillä ne ovat murtosuojattuja, huoltovapaita ja erittäin helppoja koota, mikää takaa lyhyen rakentamisajan.

Hallgruppenin varastohalleja sandwich-paneeleilla on aina varastossa nopeaa toimitusta varten, ne ovat nopeita pystyttää ja niitä on helppo siirtää tarvittaessa.
 Ne ovat siis loistavia vuokrattavaksi lyhyitä rakennusprojekteja varten.

Vakiovärit ovat harmaa ulkopinta ja valkoiset sisäpinnat, mutta toimitamme halleja myös halutuissa erikoisväreissä. Luonnollisesti suunnittelemme varastotelttasi erityyppisillä seinäpäällysteillä, kuten eristämättömillä, eristetyillä tai ilmatäytteisillä kangaspäällysteillä, kovilla peltiseinillä tai sandwich-elementtiseinillä.

Varastoimme useita seinäkorkeuksia ja toimitamme tarvikkeita kuten lämmitystä, valaistusta, erilaisia ​​portteja, huoltovapaita ikkunoita, ovia ja kalusteita tarpeen mukaan.

Kaikki varastotelttamme voidaan mukauttaa ja pystyttää helposti olemassa oleville rakennustyömaille erilaisilla ankkurointiratkaisuilla. Tiedämme, mitä tarvitset työntekijöiden, materiaalien ja rakenteiden turvallisuuden takaamiseksi.

Meillä Hallgruppenilla voit sekä ostaa että vuokrata sandwich-paneeleilla varustettuja varastotelttoja ja tarjoamme sekä vakioratkaisuja että erikoisrakenteita.

Vaihtoehdot

Leveys Korkeus Pituus Koko Nostettavissa Liikuteltavissa Väri Eristetty Päällyste Teräslevy Sandwich-paneelit

Lisävarusteet

Kosteudenpoisto Valaistus Ilmanvaihto Lämmitys Lattia Portit Ovet Logopainatus Lukot