Telttahallit kaikenlaisiin projekteihin

Me Hallgruppenilla tarjoamme lisäjoustavuutta mahdollistaen niin telttahallin oston kuin vuokraamisenkin kilpailukykyiseen hintaan. Voit lisäksi valita eristetyn tai eristämättömän telttahallin – suunniteltuna ja mukautettuna kaikkiin haastaviin olosuhteisiin ja työympäristöihin oli kyseessä sitten kuumuus, kylmyys, lumisade tai tuuli.

Telttahallista saat joustavan ja tehokkaan sääsuojan

Telttahalli mahdollistaa nopean ja tehokkaan suojautumisen sääolosuhteita vastaan – oli kyseessä sitten rankkasade, lumimyrsky tai kova tuuli. Valitessasi eristetyn telttahallin saat hallin, jonka lämpötila pysyy sopivana ympäri vuoden ja jota voit säätää toiveittesi mukaan. Telttahallien hyötyihin kuuluu myös niiden nopea kokoaminen sekä purkaminen.

Osta tai vuokraa eristetty telttahalli kilpailukykyiseen hintaan. 

Hallgruppenin telttahallit ovat muunneltavissa ja ne voidaan toimittaa vakio- tai erikoiskokoisena. Me varmistamme, että tulet saamaan tilavan ja toimivan telttahallin tarpeittesi mukaisesti. Kaikissa halleissamme on suuri kattokorkeus, joka tarjoaa valoisan, tehokkaan ja terveydelle otollisen työympäristön. 

Voit valita haluatko eristetyn telttahallin, tarvitsetko sen tilapäisesti vai pysyvästi ja haluatko ostaa vai vuokrata sen – aina kilpailukykyiseen hintaan. 

Meillä on töissä ammattitaitoisia insinöörejä, arkkitehteja sekä neuvonantajia, jotka auttavat sinua koko projektin ajan. Ota yhteyttä puhelimitse tai tarjouspyyntölomakkeen kautta ja me kerromme sinulle lisää!

Vaihtoehdot

Leveys Korkeus Pituus Koko Nostettavissa Liikuteltavissa Väri Eristetty Päällyste Teräslevy Sandwich-paneelit

Lisävarusteet

Kosteudenpoisto Valaistus Ilmanvaihto Lämmitys Lattia Portit Ovet Logopainatus Lukot