Laajenna varastotilaa Hallgruppenin varastoteltalla

Hallgruppen toimittaa erikokoisia ja -mallisia varastotelttoja niin pienemmille kuin suuremmille työpaikoille. Tarvitsetteko vain varastohallin, jossa on runko ja katto? Vai tarvitaanko suuri varastoteltta, jossa on seinät ja avattavat ovet? Meiltä voit sekä vuokrata että ostaa varastotelttoja – mikä vain on sinulle kaikkein käytännöllisintä.

Käytännölliset varastoteltat ratkaisevat logistisia ongelmia

Hallgruppenin varastoteltat on suunniteltu koottaviksi nopeasti ja turvallisesti. Varastotelttamme tarjoavat kaikki joustavat ratkaisut, joita rakennustyömaa tai logistiikkayritys tarvitsee. Varastotelttamme voidaan valmistaa niin vakioratkaisuina kuin erikoisrakentein. Yhteistä tarjoamillamme teltoilla on kuitenkin se, että niissä on vakaat ja vahvat alumiinirungot, jotka kestävät säätä ja tuulta. Telttakangas on valmistettu palosuojatusta PVC:stä, ja sitä on saatavana useissa väreissä – täydellinen tilaisuus sovittaa se yrityksen väreihin. Lisäksi teltat on helppo kuljettaa ja koota, ne ovat nostettavissa ja avattavissa, ja ne voidaan rakentaa suoraan rungon päälle ja siirtää nosturilla. Tämä antaa meille mukautumiskykyä, jota tarvitaan rakennusalan usein monimutkaisilla työpaikoilla.

Vuokraa tai osta meiltä varastohallit ja varastoteltat

Harkitsetko varastohallin pystyttämistä vai sijoittaisitko mieluummin stabiiliin varastotelttaan? Meillä Hallgruppenilla on laaja kokemus telttaratkaisuista, ja autamme mielellämme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan ratkaisun – riippumatta siitä, onko kyseessä isompi vai pienempi varastoteltta. Meiltä löydät laadukkaat ja tukevat teltat, jotka kestävät sääolosuhteita ja suojaavat sekä sinua, työntekijöitäsi että säilytettäviä materiaaleja. Meillä on myös taloudellisia ratkaisuja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden joko ostaa tai vuokrata varastoteltta rajoitetuksi ajaksi – tätä vaihtoehtoa kannattaa harkita, jos tarvitset varastointiratkaisua lyhyemmäksi ajaksi. Ota yhteyttä puhelimitse tai tee tarjouspyyntö näiden sivujen kautta, niin kerromme lisää!

Vaihtoehdot

Leveys Korkeus Pituus Koko Nostettavissa Liikuteltavissa Väri Eristetty Päällyste Teräslevy Sandwich-paneelit

Lisävarusteet

Kosteudenpoisto Valaistus Ilmanvaihto Lämmitys Lattia Portit Ovet Logopainatus Lukot