Osta tai vuokraa varastohalli tehokkaan teltan muodossa

Hallit voidaan pystyttää ja purkaa nopeasti. Varastohallitelttamme ovat tilavia, ja niissä on reilu kattokorkeus. Vaalean ja korkean katon ansiosta sisällä on terveellinen ja tehokas työympäristö. Halleissa käytetään laadukasta PVC-kangasta, joka lisää tehokkuutta ja muunneltavuutta entisestään.

Hallin ulkonäkö on muokattavissa, ja voimme sovittaan kankaan esimerkiksi yrityksen väreihin. Jopa sisään- ja uloskäynnit, kuten esimerkiksi varastoteltan portit ja ovet, ovat muunneltavissa.

Erilaiset tarpeet vaativat erilaisia ratkaisuja varastotelttoihin

Tehokkaan logistiikan luomista vaaditaan niin logistiikka-alalla kuin muillakin toimialoilla. Luonnollisesti logistiikkaratkaisujen tarpeet voivat näyttää hyvin erilaisilta riippuen toimialasta. Eri toimialoja kuitenkin yhdistää se, että toimivien varastovolyymien aikaansaamiseen tarvitaan tehokasta pinta-alaa ja korkeita kattoja.

Teltan muodossa olevaan varastohalliin sijoittaminen tuo joustavuutta ja tehokkuutta. Varastoteltan pystyttäminen vie lyhyen aikaa eikä vaadi suuria investointeja pysyvämpiin ratkaisuihin verrattuna. Tämän päivän rakenteet tarjoavat myös erittäin hyvän suojan sääoloja ja tuulta vastaan vahvan PVC-kankaan ansiosta, joka kestää hyvin kastumista.

Hallgruppen rakentaa varastohalliteltat tarpeidenne mukaan

Hallgruppenilla on pitkä kokemus varastohallien rakentamisesta teltan muodossa. Se käy nopeasti ja sujuvasti, ja sinä voit rentoutua. Voimme toimittaa useita erityyppisiä varastohalleja yrityksille, joilla on logistisia haasteita tai jotka tarvitsevat lisää varastointitilaa esimerkiksi laajentumisen yhteydessä. Autamme mielellämme suunnittelemaan tarpeisiisi sopivan ratkaisun – erilaisiin maaperä- ja sääoloihin ja erilaisten varastointivaatimusten mukaan.

Lähetä tarjouspyyntö tai soita meille, niin ammattitaitoiset insinöörimme, arkkitehtimme ja neuvojamme auttavat sinua koko projektin läpi alustavasta suunnittelusta uuden varastoteltan asentamiseen ja pystytykseen!

Vaihtoehdot

Leveys Korkeus Pituus Koko Nostettavissa Liikuteltavissa Väri Eristetty Päällyste Teräslevy Sandwich-paneelit

Lisävarusteet

Kosteudenpoisto Valaistus Ilmanvaihto Lämmitys Lattia Portit Ovet Logopainatus Lukot