Kaikki telttamme toimitetaan muutamissa perusväreissä ja niihin voidaan myös painaa asiakkaan logot. Sovitamme teltan toiveisiisi. Kaikki kehyksistä painatukseen on korkeinta mahdollista laatua ja kehitetty markkinoiden viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Esimerkkejä käyttöalueista:

  • Näkyvyyden esto ja yksityisyyden suoja
  • Teknisten jäljen varmentaminen
  • Nopea pystytys valiaikaiselle ”ohjauskeskukselle”
  • Messut tai luennot
  • Harjoitukset ja treenaus

Varastossa olevat koot:

2 x 2 m, 3 x 3 m, 3 x 6 m, 4 x 4 m saatavissa seuraavissa väreissä: valkoinen, harmaa, hiekka, sininen ja musta. Tilauksesta voimme toimittaa erikoisvärejä ja kokoja. Vakiovärit toimitetaan yleensä 2-3 päivässä ja ne voi joko noutaa varastostamme tai voimme toimittaa ne sinulle.

Tekniset tiedot

Katto ja seinät on valmistettu paloa suojaavasta vahvasta polyesterikudoksesta/-kankaasta, joka suojaa hyvin myös UV-säteiltä (600D UV). Saumat on teipattu sisäpuolelta ja ovat siksi 100 % vedenpitävät. Tilauksesta voimme toimittaa katot ja seinät erikoisvärein ja EXTREME-laatuisena: PVC-kankaasta. Seinät asenneetaan käyttäen katon reunoissa tarranauhaa ja erillinen vahvistettu tarranauha kiinnitetään teltan jalkoihin. Seinät kiinnitetään toisiinsa vetoketjun avulla. Pop up-/EasyUp -telttoja voi käyttää kaikkina vuodenaikoina, mutta pyydämme sinua huomioimaan, ettei niitä ole suunniteltu kestämään lumen aiheuttamaa painoa.

Vaihtoehdot

Koko Väri PROFF EXTREM

Lisävarusteet

Seinät Aukot Painot Juotteet Hiekkasäkit Sadevesilistat Lattia Logopainatus