Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat ja ne sopivat kaikkeen vohvelinpaistosta kilpailuihin ja harjoitteluun. Tehkää kuten monet muut urheiluseurat, joukkueet ja yhdistykset, tunnetut ja tuntemattomat, ostakaa uusi telttanne Hallgruppenilta!

Me voimme tehdä niihin kaiken tyyppiset profiloinnit toiveittesi mukaan, yksinkertaisista logoista seinien ja katon kokopainatuksiin. Pop up -kehys on valmistettu alumiinista. Pinta on hopean värinen ja kiiltävä. Alumiinilla on loistava korrosiokestävyys ja se on kestävää, teräsraameihin verrattuna. Pop up -kehys toimitetaan kokoon taitettuna kuin ”haitari”, ilman irrallisia osia tai kiskoja. Pop Up-/EasyUp -telttaa voi käyttää kaikkina vuodenaikoina.

Profilointi säilyttää parhaan mahdollisen laadun, koska käytämme markkinoiden viimeisintä painotekniikkaa. Sitä ei tule sekoittaa markkinoiden huonompiin kopioihin.

Varasossa olevat koot:

2 x 2 m, 3 x 3 m, 3 x 6 m, 4 x 4 m saatavissa seuraavissa väreissä: valkoinen, harmaa, hiekka, sininen ja musta. Tilauksesta voimme toimittaa erikoisvärejä ja kokoja. Vakiovärit toimitetaan yleensä 2-3 päivässä ja ne voi joko noutaa varastostamme tai voimme toimittaa ne sinulle.

Vaihtoehdot

Koko Väri PROFF EXTREM

Lisävarusteet

Seinät Aukot Painot Juotteet Hiekkasäkit Sadevesilistat Lattia Logopainatus