Suojaa materiaalit ja rakennustyömaan teollisuusteltan avulla.

Rakentaminen voi nopeasti myöhästyä huonolla säällä, jos tuulee paljon, sataa tai tulee lunta. Joskus vaaditaan vain yksi voimakas rankkasade ja aikaa pitää käyttää vahinkojen korjaamiseen tai veden poistoon. Peittämällä työmaan teollisuusteltalla tai työteltalla voit varmistaa, ettei projektisi viivästy eikä materiaalisi mene pilalle huonon sään vuoksi.

Teollisuusteltat ovat vakaita ja kunnon kokoisia, minkä ansiosta voit pystyttää ne hankaliinkin rakennustyömaapaikkoihin. Voit tietenkin käyttää niitä myös varastointitelttoina materiaalille, joka siten on saatavilla, mutta suojassa tuulelta ja tuiskulta. Hallgruppenin työteltta tarjoaa tehokkaan suojan vaativissa tai kosteissa ilmasto-olosuhteissa.  Niitä voidaan käyttää prefabtelttoina, varastotelttoina, tuotantotelttoina, materiaalitelttoina, peittämiseen korjausprojektin tai valutyön aikana ja paljon muuhunkin.

Teollisuusteltta monin käyttöaluein.

Hallgruppenin työteltta tarjoaa tehokkaan suojan vaativissa tai kosteissa ilmasto-olosuhteissa.  Kun otat meihin yhteyttä, keskustelemme yhdessä siitä, minkälainen teollisuusteltta olisi sinulle mieleinen. Meillä on laaja kokemus teollisuusteltoista ja telttahalleista ja voimme siksi antaa sinulle neuvoja ja vinkkejä, joiden uskomme tarjoavan sinulle juuri sinun tarpeisiisi parhaan teltan.  

Käytännölliset ja vakaat teollisuusteltat

Teollisuustelttamme on suunniteltu vahvoin alumiiniprofiilein ja palosuojatulla PVC-kankaaalla useissa valittavissa väreissä. Teltat ovat helpot kuljettaa ja pystyttää. Ne ovat lisäksi nostettavia ja avattavia. Ne ovat mielestämme välttämättömiä ominaisuuksia, koska tiedämme, mitä vaaditaan teollisuusteltoiltamme työmaalla. Tarjoamme kaiken vakioratkaisuista erikoisrakenteisiin. 

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai kotisivumme tarjouskyselyn kautta, niin voimme yhdessä työstää sinulle ja yrityksellesi oikean ratkaisun!

Vaihtoehdot

Leveys Korkeus Pituus Koko Nostettavissa Liikuteltavissa Väri Eristetty Päällyste Teräslevy Sandwich-paneelit

Lisävarusteet

Kosteudenpoisto Valaistus Ilmanvaihto Lämmitys Lattia Portit Ovet Logopainatus Lukot