Projekti

Hallgruppen rakensi kaksi valtavaa varastohallia vain muutamassa viikossa

Pandemian jälkeen tanskalainen Harald Nyborg A/S, joka harjoittaa vähittäismyyntiä myymälöissä ja verkkokaupoissa Tanskan ja Ruotsin markkinoilla, on kokenut voimakkaan kasvun. Kasvu on ollut niin vaikuttava, että he päättivät laajentaa Odensen varastoa 4 000 m2 kahden varastohallin muodossa. Hallgruppen on ollut johtamassa rakennusprojektia.

Harald Nyborgin myymälöissä riittää kysyntää. Jopa niin paljon, että he päättivät laajentaa Odensen varastoaan kahdella lisävarastolla, joiden koko on 40 x 50 x 9 metriä. Yhteensä 4 000 m2. Mutta laajennus toteutettiin epätavalliseen tapaan. Tavarataloketju valitsi Hallgruppenin johtamaan uusien varastotelttojen rakentamista. Varastohallit, jotka rakennettiin tiilten sijaan telttakankaasta ja teräsrungosta – ja jotka valmistuivat lyhyessä ajassa.

Se on saanut Harald Nyborgin innostumaan.

”Olemme uskomattoman iloisia, että meillä on näin lyhyessä ajassa kaksi uutta varastohallia käyttövalmiina. Sillä on suuri merkitys liiketoiminnallemme, ettei meidän tarvitse käyttää useita vuosia myymälämme laajentamiseen. Tämä tarkoittaa, että voimme priorisoida asiakkaitamme ja vastata heidän tarpeisiinsa mahdollisimman nopeasti”, sanoo Kurt Øbro, Harald Nyborgin kehitysjohtaja.

Rakennushanke aloitettiin toukokuussa, ja uudet varastoteltat tulevat vastaamaan sekä tanskalaisten että rakentamisen kasvavaan kysyntään.

Nopea ja luotettava ratkaisu

Hallgruppenista on muutamassa vuodessa tullut kansainvälinen toimija, jonka liikevaihto on yli 568 miljoonaa Tanskan kruunua. Vuonna 2021 he voittivat Harald Nyborgin ”pikavarasto” -tarjouskilpailun. Tämä kaikki osoittaa, että varastoteltoilla on valoisa tulevaisuus Tanskassa.

”Koemme kasvavaa kysyntää kaikssa työteltoista aina varastohalleihin, kuten Harald Nyborgille rakentamamme teltat. Tämä on selvä osoitus siitä, että Tanskan markkinoilla aletaan todella nähdä, mihin telttarakennukset pystyvät”, toteaa Hallgruppenin Tanskan johtaja Kim Jansdorf, ja jatkaa:

”Vaikka se on epätavallinen tapa tehdä asioita, telttarakennukset ovat nopea ratkaisu, joka ei koskaan tingi laadusta. Odensen varastoteltat ovat toiminnassa pysyvästi – aivan kuin ne olisi rakennettu betonista ja tiilestä.”